Portobellos Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych Portobellos. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, czosnek, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nadziewane Portobellos, Portobellos z Ratatouille, oraz Portobellos Parmesano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; dobrze wymieszać.
W płytkim naczyniu umieść grzybki, skrzela do góry.
Wlać mieszaninę teriyaki równomiernie na skrzela. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Umieść czapki grzybowe, skrzela w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill, pokryty, 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Pokroić czapki grzybowe w plastry o grubości 1/2 cala.
W razie potrzeby posypać sezamem.