Portobello topi się z dymionym majonezem z czerwonej papryki
Portobello topi się z dymnym majonezem z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dymny pieprz mayo, ser parmigiano-reggiano, czapki z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello, Brokuły I Czerwona Papryka Topi, Portobello, Brokuły I Czerwona Papryka Topi, oraz Kukurydza na kolbie z dymną czerwoną papryką majonez i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony pokryw grzybowych pokryć sprayem do gotowania.
Umieść czapki grzybowe, od strony skrzelowej w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grillować 5 minut; pieczarki obrócić i równomiernie polać serem. Grill 5 minut lub do rozpuszczenia serów.
Rozprowadzić 2 1/2 łyżki dymu pieprz czerwony majonez równomiernie na ściętych stronach każdej cienkiej kanapki.
Umieść czapkę grzybową, ser do góry, na dole każdej kanapki cienkie. Top z kanapki cienkie Topy.
Okrągłe kanapki są smaczną alternatywą dla zwykłego krojonego chleba. Każda porcja zawiera 100 kalorii i 5 gramów błonnika, co jest porównywalne z pojedynczą kromką chleba.