Portobello-Porcini Cacciatore
Need a danie główne Wegetariańskie? Portobello-Porcini Cacciatore może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz penne, wino, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Koper Włoski, Borowiki I Kurczak Cacciatore, Grillowane grzyby Portobello w sosie borowikowym, oraz Włoska kropielnica z kurczaka z borowikami, Portobello i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suszone grzyby włożyć do garnka i przykryć kilkoma szklankami wody, zagotować na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby zmiękną.
Tymczasem w holenderskim piecu podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 4 obroty patelni,na średnim ogniu.
Dodać pokrojone grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciemny i miękkie, 12 do 15 protokół.
Dodaj tymianek, chile, czosnek, papryka i cebula i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować przez 8 do 10 minut, następnie dodać wino i wymieszać.
Odtworzone grzyby wyjąć z płynu, posiekać, a następnie dodać je do garnka z sosem.
Wlać wszystkie, ale kilka ostatnich łyżek wywaru z grzybów do garnka z sosem, ziarno osiądzie na dnie patelni. Wymieszać pomidory, rozbijając je łyżką, następnie dodać liście bazylii i dusić SOS 20 minut. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead i podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Zagotować duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać makaron i gotować, aż al dente.
Odcedzić makaron i włożyć do gorącego garnka.
Dodać gorzki i wymieszać do rozpuszczenia.
Wlać połowę sosu i wrzucić.
Podawać w płytkich miseczkach z więcej grzybów cacciatore na górze.
Dekoruj dużą ilością startego Romano.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon