Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle

Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle
Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,37 zł za porcję, ten przepis okładki 46% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1108 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz majeranek, guanciale, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle z kurczakiem i grzybami Ragù, Pappardelle Z Ragu Wołowo-Grzybowym, oraz Pappardelle z pieprzem i grzybami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać brojler i zwęglać czerwoną wiśnię i paprykę, aż równomiernie poczerni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieścić w misce i przykryć do ostygnięcia. Paprykę obrać i posadzić. Drobno pokroić czerwoną paprykę wiśniową, a następnie pokroić czerwoną paprykę w 1/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W międzyczasie podgrzej EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu i dodaj pancettę do renderowania, 2 do 3 minut. Mieszamy grzyby i gotujemy do zmroku i miękkości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać rozmaryn, szałwię, tymianek, majeranek, czosnek, cebulę i trochę soli i czarnego pieprzu i gotować 5 minut. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i pieczoną papryką. Deglaze z winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie zmniejszenie bitów na dnie patelni, około 2 minut. Wymieszaj pomidory i delikatnie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory się rozpadną, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
MajeranekMajeranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i ugotuj pappardelle do Al dente. Zarezerwuj 1 szklankę skrobiowej wody do gotowania przed spuszczeniem i podrzucając makaron z sosem i wodą do gotowania 1 minutę. Aby podać, połączyć makaron z dużą ilością startego pecorino, przechodząc więcej na stole, do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
PecorinoPecorino
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn