Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle
Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,37 zł za porcję, ten przepis okładki 46% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1108 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz majeranek, guanciale, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle z kurczakiem i grzybami Ragù, Pappardelle Z Ragu Wołowo-Grzybowym, oraz Pappardelle z pieprzem i grzybami podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać brojler i zwęglać czerwoną wiśnię i paprykę, aż równomiernie poczerni.
Umieścić w misce i przykryć do ostygnięcia. Paprykę obrać i posadzić. Drobno pokroić czerwoną paprykę wiśniową, a następnie pokroić czerwoną paprykę w 1/4-calową kostkę.
W międzyczasie podgrzej EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu i dodaj pancettę do renderowania, 2 do 3 minut. Mieszamy grzyby i gotujemy do zmroku i miękkości, 12 do 15 minut.
Dodać rozmaryn, szałwię, tymianek, majeranek, czosnek, cebulę i trochę soli i czarnego pieprzu i gotować 5 minut. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i pieczoną papryką. Deglaze z winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie zmniejszenie bitów na dnie patelni, około 2 minut. Wymieszaj pomidory i delikatnie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory się rozpadną, 30 minut.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i ugotuj pappardelle do Al dente. Zarezerwuj 1 szklankę skrobiowej wody do gotowania przed spuszczeniem i podrzucając makaron z sosem i wodą do gotowania 1 minutę. Aby podać, połączyć makaron z dużą ilością startego pecorino, przechodząc więcej na stole, do polewy.