Portobello Mushroom Burger
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do swojej kolekcji, Portobello Burger grzyb może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 4 i kosztuje $5.89 za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 40 minut. 1565 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Portobello Mushroom Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Mushroom Burger.
Instrukcje
Przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło.
Zwiędnąć szpinak dziecko: podczas gdy grill jest ogrzewanie, jeśli chcesz, smażyć szpinak dziecko w łyżce oliwy z oliwek i posypać solą w dużej patelni sauté na średnim ogniu, tylko aż szpinak zwiędnie, a następnie wyjąć na talerz.
Delikatnie zwiędły szpinak pozostanie na portobello mushroom burger lepiej niż surowy szpinak, który ma tendencję do odpadania.
Możesz też użyć surowego szpinaku dla niemowląt. Twój wybór.
grzyby i posmaruj olejem: wytrzyj grzyby wilgotnym ręcznikiem papierowym. Jeśli pracujesz z pełnymi grzybami, odetnij łodygi (możesz użyć do innego celu, posiekać i podsmażyć lub zrobić wywar.)
Pomaluj wierzchołki czapek grzybów odrobiną oleju z suszonych pomidorów.
Grill cebula rundy, czapki grzybowe, bułki: zeskrobać kratki grill czyste. Używając składanego ręcznika papierowego zanurzonego w oliwie z oliwek, wytrzyj ruszty grillowe, aby je naoliwić.
Cebulę posmarować oliwą z oliwek i ułożyć na grillu.
Umieść czapki grzybowe na grillu, najpierw od góry do dołu.
Posypać odrobiną soli. Grillować czapki grzybowe i cebulę przez 4-5 minut na stronie.
Grill bułki burger, pokroić stronę w dół, przez około 1/2 do 1 minuty, aż lekko tosty.
Montaż: aby zmontować, rozłóż trochę majonezu na każdej bułce. Na dno kładziemy czapkę z grzybami portobello, następnie układamy szpinak, suszone pomidory i na koniec cebulę.
Polecane wino: Pinot Noir, Tempranillo
Kanapka z grzybami Portobello w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir i Tempranillo. Ponieważ hamburgery wegetariańskie są zwykle chude, będziesz chciał niskich do średnich win taninowych. Pinot noir to świetny wybór. Inną opcją jest Hiszpański tempranillo, który ładnie łączy się z ziemistymi smakami, które możesz mieć z fasoli, soczewicy, grzybów itp. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.