Portobello Mushroom Burger

Portobello Mushroom Burger
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do swojej kolekcji, Portobello Burger grzyb może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 4 i kosztuje $5.89 za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 40 minut. 1565 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Portobello Mushroom Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Mushroom Burger.

Instrukcje

1
Przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zwiędnąć szpinak dziecko: podczas gdy grill jest ogrzewanie, jeśli chcesz, smażyć szpinak dziecko w łyżce oliwy z oliwek i posypać solą w dużej patelni sauté na średnim ogniu, tylko aż szpinak zwiędnie, a następnie wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Delikatnie zwiędły szpinak pozostanie na portobello mushroom burger lepiej niż surowy szpinak, który ma tendencję do odpadania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Portobello Mushroom SandwichPortobello Mushroom Sandwich
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Możesz też użyć surowego szpinaku dla niemowląt. Twój wybór.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
5
grzyby i posmaruj olejem: wytrzyj grzyby wilgotnym ręcznikiem papierowym. Jeśli pracujesz z pełnymi grzybami, odetnij łodygi (możesz użyć do innego celu, posiekać i podsmażyć lub zrobić wywar.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Pomaluj wierzchołki czapek grzybów odrobiną oleju z suszonych pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Grill cebula rundy, czapki grzybowe, bułki: zeskrobać kratki grill czyste. Używając składanego ręcznika papierowego zanurzonego w oliwie z oliwek, wytrzyj ruszty grillowe, aby je naoliwić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Cebulę posmarować oliwą z oliwek i ułożyć na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieść czapki grzybowe na grillu, najpierw od góry do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Posypać odrobiną soli. Grillować czapki grzybowe i cebulę przez 4-5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Grill bułki burger, pokroić stronę w dół, przez około 1/2 do 1 minuty, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Montaż: aby zmontować, rozłóż trochę majonezu na każdej bułce. Na dno kładziemy czapkę z grzybami portobello, następnie układamy szpinak, suszone pomidory i na koniec cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
13
Serwuj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Tempranillo

Kanapka z grzybami Portobello w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir i Tempranillo. Ponieważ hamburgery wegetariańskie są zwykle chude, będziesz chciał niskich do średnich win taninowych. Pinot noir to świetny wybór. Inną opcją jest Hiszpański tempranillo, który ładnie łączy się z ziemistymi smakami, które możesz mieć z fasoli, soczewicy, grzybów itp. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn