Portobello-Gulasz Grzybowy
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Portobello-gulasz z grzybów może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, rozmaryn, bulion grzybowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Gulasz z cielęciny i grzybów Portobello, Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, oraz Toskański Gulasz Portobello.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i rozmaryn; smażyć 12 minut lub aż rumiane. Wymieszać z czerwoną papryką; wyjąć z patelni.
Ciepła 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby portobello; smażyć 5 minut.
Dodaj do mieszanki cebuli.
Ciepła 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać pieczarki; smażyć 5 minut. Powrót mieszanki cebuli na patelnię. Wymieszać 1 szklankę wody i kolejne 4 Składniki (woda przez czosnek) i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać natkę pietruszki, sól i czarny pieprz. Posmaruj ryżem.