Portobello Frites
Portobello Frites może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Portobello Frites, JAJKA PIECZONE Z PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), oraz Trzecie danie: małże i frytki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 Składniki, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce.
Dodać grzyby; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż grzyby, zakryj boki w dół,na patelni z galaretką.
Piec w 400 przez 12 minut lub do miękkości.
Umieść 1 grzyb na każdym z 4 talerzy.
Dodaj wino, bulion i musztardę do galaretki; wymieszaj trzepaczką, aby wymieszać z sokami grzybowymi.
Wlać mieszaninę wina do małego rondla na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż mieszanina wina zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 15 minut).
Połącz 1 łyżeczkę wody i skrobię kukurydzianą, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej w mieszaninę wina; gotuj 1 minutę lub aż mieszanina zacznie gęstnieć, stale mieszając trzepaczką.
Dodaj masło wegańskie i estragon, mieszając, aż masło się rozpuści.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kliny ziemniaczane; gotować 3 minut z każdej strony lub aż kliny są rumiane.
Posypać pozostałą solą i pieprzem i podawać z pieczarkami i sosem winnym.