Portobello, dziki ryż i żołądki
Portobello, dziki ryż i żołądki to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 411 kalorii, 27g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żołądki z kurczaka, wodę, czapkę z grzybów portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz The Nasty Bits: Gizzards Galore.
Instrukcje
Umieść ryż i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Umieścić żołądki w garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć, i doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni, i gotować cebulę, grzyby, czosnek, i suszone pomidory do miękkości.
Wymieszać w gotowanych żołądków, i gotować, aż lekko rumiane.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego i wymieszać z ryżem. Top z parmezanem.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki.