Portobello Crusted Chicken with Warm Red Bliss Potato Salad

Portobello Crusted Chicken with Warm Red Bliss Potato Salad
Portobello Crusted Chicken Z Ciepłą sałatką ziemniaczaną Red Bliss może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1392 kalorii, 67g białka, oraz 99g tłuszczu. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, musztardę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak pistacjowy z ciepłą sałatką jęczmienną, Sałatka Ziemniaczana Red Bliss, oraz Sałatka ziemniaczana Red Bliss ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ocet i sok z cytryny do blendera. Wymień pokrywkę, włącz blender i przez otwór podający dodaj, po 1 na raz, czosnek, sól i czarny pieprz. Pozostawiając Blender uruchomiony dodać oliwę z oliwek w powolnym, cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pieczarki i piersi kurczaka umieścić w osobnych miseczkach nieaktywnych nadających się do marynowania i zalać połową mieszanki marynaty zawartością każdego pojemnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj pokrojoną czerwoną cebulę do pojemnika z kurczakiem. Przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Zacznij robić ciepłą sałatkę ziemniaczaną. Gotować ziemniaki do miękkości, ale nie papkowate, o 10 protokół. W międzyczasie podsmażamy boczek i osuszamy na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Dodaj ocet balsamiczny do blendera, wymień pokrywkę i przez otwór do podawania, dodaj po jednym na raz koperek, musztardę, miód, pieprz i sól. Pozostawiając Blender uruchomiony, dodać oliwę z oliwek w powolnym cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Odcedzić ziemniaki dobrze, dodać szalotki, pokruszyć w boczku, i złożyć na tyle dressing do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Rozgrzać grill i grill marynowane Portobello, strona skóry w dół pierwszy przez około 5 minut na pośrednia ciepła. Odwróć i grilluj z drugiej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Zdejmij z ognia i pozwól odpocząć.
9
Grillować po obu stronach marynowanego kurczaka, około 5 minut na stronę i przełożyć na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
W małej misce, mash razem masło, bułka tarta, szałwia, pietruszka, tymianek i sól i pieprz, do smaku. Grillowane grzyby drobno posiekać i połączyć z masłem / bułką tartą, aby uzyskać pastę. Naciśnij na powierzchni piersi kurczaka i zakończyć w piekarniku, aż skorupa zmieni kolor na złoty, o 2 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Ułożyć na talerzu ciepłą sałatkę ziemniaczaną i pokruszoną pierś kurczaka i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

227papryka habaneropaski boczkupaski boczku1porcja startego parmezanuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj8Spód: okruszki z herbatników grahammasło (1 patyczek), kostkamasło (1 patyczek), kostka907papryka habaneropiersi z kurczaka, połówkipiersi z kurczaka, połówki1porcja startego parmezanumielony świeży koperekmielony świeży koperek2Spód: okruszki z herbatników grahammielona świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do garinshmielona świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do garinsh2świeże liście szałwii, drobno mieloneświeże liście szałwii, drobno mielone1porcja startego parmezanumielone świeże liście tymianku (z około 3 lub 4 dużych gałązek)mielone świeże liście tymianku (z około 3 lub 4 dużych gałązek)2ząbki czosnku, zmiażdżone z boku ostrza noża i mieloneząbki czosnku, zmiażdżone z boku ostrza noża i mielone0warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju0warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2grzyby portobello, oczyszczone, przycięte i skrzela usunięte czubkiem łyżkigrzyby portobello, oczyszczone, przycięte i skrzela usunięte czubkiem łyżki4largesziemniaki, obrane i pokrojone w jednolite kawałki o grubości 1/4 calaziemniaki, obrane i pokrojone w jednolite kawałki o grubości 1/4 cala1czerwona cebula, pokrojona w plasterkiczerwona cebula, pokrojona w plasterki1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4szalotki, tylko białe i delikatne zielone częściszalotki, tylko białe i delikatne zielone części1porcja startego parmezanugorczyca Kamiennagorczyca Kamienna
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn