Portabellas malowane Chili w cieście francuskim
Chili malowane Portabellas w cieście francuskim może być tylko przystawka szukasz. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać puréed chipotle chili, ciasto francuskie, sos ostrygowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 39%. Podobne przepisy to Portabellas malowane Chili w cieście francuskim, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Ciasto Francuskie.
Instrukcje
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką desce; pokroić w ćwiartki, każdy 5 cali kwadratowych.
Rozwałkować każdy lekko w 6-calowy kwadrat.
W małej misce, wymieszać sos ostrygowy i pured chipotle chili.
Wymieszaj obficie po obu stronach czapek grzybowych, używając tego wszystkiego.
Wyśrodkuj każdą nasadkę, skrzelowo do góry, na kwadracie ciasta francuskiego. Wchodzisz na rogach ciasta na grzyb, aby zamknąć, nakładając się lekko; szczypta krawędzie razem do uszczelnienia. Zestaw wiązki, szwy w dół i nieco od siebie, na 12-przez 15-calowy blacha do pieczenia wyłożone gotowania pergaminem.
W małej misce ubić jajko, aby wymieszać z 1 łyżką wody.
Blaty i boki paczek ciasta posmarować lekko mieszanką jajeczną (wyrzucić dodatkowo). Małym, ostrym nożem przeciąć trzy lub cztery szczeliny (każda około 1/4 cala. Długie) przez ciasto w poprzek każdej wiązki.
Piec w piekarniku zwykłym lub konwekcyjnym 425, aż ciasto francuskie będzie złociste, około 10 minut.
Czyszczenie grzybów: przycinanie twardych lub przebarwionych spodów łodyg grzybów i wszelkich posiniaczonych plam lub przebarwień. (W przypadku shiitakes i ostryg usuń całą włóknistą łodygę.) W przypadku twardych grzybów, takich jak portabellas, wytrzyj brud wilgotną szmatką lub umieść w durszlaku, dokładnie spłucz pod chłodną bieżącą wodą i osusz ręcznikami. W przypadku delikatnych grzybów, które mają wiele miejsc do ukrycia brudu, takich jak kurki i jeże, zanurz się w misce z chłodną wodą i delikatnie wstrząśnij dłońmi, aby usunąć wszelkie cząstki.
Odcedzić, dokładnie spłukać pod bieżącą wodą i delikatnie osuszyć ręcznikiem.