Portabella Tacos
Przepis Portabella Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Caps mushroom portabella, sos worcestershire, tortille mąki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Portabellan i Tacos z cukinią, Grillowane Portabellan i Poblano Tacos, oraz Portabella Tacos z pikantną kapustą Slaw.
Instrukcje
W małej misce wymieszać składniki sosu czosnkowego; odstawić.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby, ocet i 2 łyżki sosu Worcestershire. Gotować, często mieszając, aż grzyby będą miękkie i mieszanina zgęstnieje.
Umieść 1/2 szklanki rukoli na każdej podgrzanej tortilli; top z mieszaniną grzybów, pomidorów i cebuli. Łyżka sosu czosnkowego na tacos.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."