Portabella Mushroom Fajitas
Przepis Portabella Grzyb Fajitas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, grzyby crimini, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Portabella Mushroom Fajitas, Portabella Mushroom Cheesesteaks, oraz Portabella Mushroom Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, olej ciepła, czosnek, kminek i sól na średnim ogniu.
Dodać grzyby, paprykę i cebulę stir-fry; gotować 4 do 6 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Posypać kolendrą i sokiem z limonki.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki grzybowej na każdej tortilli; zwinąć.
Podawać z guacamole i salsa w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.