Porkolt (Gulasz Węgierski) Z Wieprzowiny

Porkolt (Gulasz Węgierski) Z Wieprzowiny
Porkolt (gulasz węgierski) z wieprzowiny wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. To danie główne ma 448 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz kotlety wieprzowe, bulion wołowy, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Marha Pörkölt - Węgierski Gulasz Wołowy Z Papryką, Marha Pörkölt - Węgierski Gulasz Wołowy Z Papryką, oraz Gulasz Wieprzowy Po Węgiersku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić i zarezerwować kroplówki.
3
Dodaj cebulę do boczku i gotuj razem, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać paprykę, czosnek w proszku, i pieprz do mieszaniny boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieść mieszaninę do dużej puli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Podgrzać niewielką ilość zastrzeżonych kapie z boczku na patelni ponownie na średnim ogniu. Kotlety schabowe gotować partiami w gorących kapiących aż równomiernie rumiane z obu stron. W razie potrzeby należy użyć dodatkowych kropli boczku do każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Kotlety schabowe wyjąć na deskę do krojenia i usunąć nadmiar tłuszczu z powierzchni kotletów ręcznikiem papierowym; pokroić w kostkę wielkości kęsa i wymieszać z mieszaniną boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Podgrzać niewielką ilość boczku kapie na patelni; gotować i mieszać paprykę w gorących kapieli aż zmiękną i pachnące; odcedzić na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi. Ugotowaną paprykę wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Do garnka wlać pomidory z płynem i bulionem wołowym i umieścić garnek na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Gotować, aż gulasz zacznie gęstnieć, mieszając od czasu do czasu, około 90 minut. Śmietanę wymieszać z gulaszem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Doprowadzić garnek z lekko osoloną wodą i doprowadzić do walcowania wrzenia; dodać makaron jajeczny do wody i powrócić do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie. Dusić gulasz na odsączonym makaronem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia31
Magazyn