Pork Lo Mein
Wieprzowina Lo Mein może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką marchew, linguine, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pork Lo Mein, Pork Lo Mein, oraz Pork Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Pokrój wieprzowinę z ziarnem na paski 2x1-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna na plastry 1/8-calowe(wieprzowina jest łatwiejsza do cięcia, jeśli jest częściowo zamrożona, około 1 1/2 godziny).
Usuń struny z strąków grochu.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać strąki grochu, marchew i linguine; ciepła do wrzenia. Gotować 2 do 3 minut lub tylko do linguine jest przetarg; odcedzić.
W małej misce wymieszaj bulion, sos sojowy, skrobię kukurydzianą, cukier, piernik i czosnek.
W 12-calowej patelni nonstick lub wok, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i cebulę; smażyć około 2 minut lub aż wieprzowina nie będzie już różowa. Wymieszać mieszaninę bulionu; wymieszać z mieszaniną wieprzową. Wymieszać w strąkach grochu, marchwi i linguine. Gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.