Porcini Risotto z szynką Serrano

Porcini Risotto z szynką Serrano
Porcini Risotto z szynką Serrano może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 1013 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, rozmaryn, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Risotto Z Szynką Porcini, Porcini Risotto, oraz Porcini Risotto.

Instrukcje

1
W dużej żaroodpornej miarce namoczyć porcini we wrzącej wodzie, aż zmiękną, około 15 minut. Pieczarki i płyn do namaczania należy rezerwować osobno. W małej misce wymieszaj mascarpone z 1/4 szklanki parmezanu i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Tymczasem w średnim rondlu zagotuj wywar z kurczaka. Przykryj kolbę i utrzymuj w delikatnym wolnym ogniu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać szalotki, boczek i rozmaryn i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 5 protokół. Wymieszać z ryżem, aż pokryje się olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
5
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Wlać płyn do namaczania grzybów, zatrzymując się, gdy dotrzesz do ziarna na dnie miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
7
Dodaj 1 szklankę wywaru i gotuj na umiarkowanym ogniu, ciągle mieszając, aż do wchłonięcia. Dalej dodawać wywar, 1 szklankę na raz, mieszając aż do wchłonięcia. Risotto odbywa się, gdy jest kremowy i ryż jest al DENTE, o 25 minut Całkowity czas gotowania. Wymieszać z mascarpone i borowikami. Doprawić risotto solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MascarponeMascarpone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Roztopić masło na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać szynkę; wrzucić na umiarkowanym ogniu, aż się ogrzeje. Łyżka risotto do misek, wierzch z szynką, posypać natką pietruszki i podawać z pozostałym 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn