Porchetta Pieczona Wieprzowina
Wieprzowina pieczona w stylu Porchetta jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 71g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, wino, niskosolny bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Porchetta Wieprzowa W Stylu, Pieczeń Wieprzowa W Stylu Porchetta, oraz Schab w stylu Porchetta.
Instrukcje
Wymieszać nasiona kopru włoskiego w małej patelni overmedium-wysokie ciepło, aż nieco ciemniejsze incolor i pachnące, 4 do 5 minut.
Transfery do spice mill i cool.
Dodaj koshersalt, pieprz, i suszone pokruszone redpepper. Zmielić do średnio drobnej konsystencji (nie proszku).
Umieścić wieprzowinę w szklance o wymiarach 13 x 9 x 2 cale. Natrzyj czosnek na wieprzowinę, a następnie nałóż mieszankę przypraw. Luźno przykryć wieprzowinę papierem. Przechowywać w lodówce przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Szczotka largerimmed blachy do pieczenia z olejem.
Miejsce pieczeń, tłuszcz do góry i powłoki nienaruszone, w środku arkusza.
Skropić równomiernie 2 łyżkami oleju. Roastpork 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 149°. pieczeń wieprzowa, aż będzie bardzo miękka i termometr włożony do środka porkregisters 190 ° F, około 3 godzin 15 minut dłużej.
Przenieść wieprzowinę do deski do krojenia; reserveebaking arkusza.
Niech wieprzowina reszta 15 do 30 minut.
Tymczasem wlać wszystkie soki z patelni do 2 filiżanekmierzanie filiżanki. Łyżka tłuszczu, który unosi się na wierzch.
Umieść zarezerwowaną blachę do pieczenia na 2 palnikach.
Wlać wino i bulion na blachę do pieczenia ibring gotować na średnim ogniu, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki. Gotować, aż do mieszanki winajest zredukowany do 3/4 szklanki, o 4 protokół.
Dodaćduże soki z patelni i ubijać do miksowania.
SOS Pourpan do małej miseczki (sos będzie cienki).
Resztki pieczarkarni zrobiłyby wielkie porksandwiche. Rozdrobnij mięso i ułóż miękkie bułki iton z ulubionym grillem i kremową surówką. Można równieżouse rozdrobnione mięso jako pyszne nadzieniedo burritos lub enchiladas.