Porchetta Pieczona

Porchetta Pieczona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Porchettana. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 3,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1468 kalorii, 27g białka, oraz 142g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jagód jałowca, ziarna pieprzu, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Porchetta Pieczona, Pollo w porchetcie (Pieczony kurczak z farszem do pancetty), oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób solankę. Napełnij duży garnek 1 galonem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj czosnek, nasiona kopru włoskiego, jagody jałowca, ziarna pieprzu i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Zdjąć z ognia, ubić sól i brązowy cukier i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Podsmaż wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Włożyć brzuch wieprzowy do dużej patelni i zalać solanką. Przykryć i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Zrób masaż. Toast nasiona kopru włoskiego, jagody jałowca i pieprzu na średniej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Pulsować kilka razy w młynku do przypraw, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przełożyć do małej miski i wymieszać z gałką muszkatołową, tymiankiem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przyprawić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
9
Wyjąć brzuch wieprzowy z solanki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
10
Rozłóż rub na stronie ciała brzucha wieprzowego, używając tylko tego, co przylega; możesz mieć resztki pocierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
11
Umieść skórę brzucha wieprzowego-side up na dużej blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, odkryte, 24 godzin, aby wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Zwijamy wieprzowinę. Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. (Jeśli masz ustawienie konwekcji, użyj go; rozgrzej do 450 stopni F.) Odwróć brzuch wieprzowy, więc jest to strona skóry w dół. Zaczynając od długiego boku, zwiń do cylindra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Zabezpieczyć rolkę sznurkiem kuchennym: związać oddzielne kawałki sznurka wokół rolki, w odległości około 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
14
Nakłuć wieprzowinę na całym szaszłyku; pomaga to renderować tłuszcz, dzięki czemu skóra staje się chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
15
Piecz wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
16
Umieść brzuch wieprzowy na stojaku ustawionym na obramowanej blasze do pieczenia. Włóż 4 odwrócone łyżki do góry nogami wokół wieprzowiny, aby nie przetoczyła się. Piecz 30 minut, używając baster do baste wieprzowiny z kapieli i obracając patelnię co 10 minut. Obróć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (325 stopni F dla konwekcji) i kontynuuj pieczenie, obracając patelnię co 15 minut, aż wieprzowina zarejestruje 155 stopni F na termometrze, o 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
BasterBaster
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Pokroić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
18
Niech wieprzowina reszta 30 do 40 minut, a następnie odciąć Sznurek i pokroić około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
19
Zdjęcia Christopher Testani
TrudnośćEkspert
Gotowe W51 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn