Porchetta Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 781 kalorii, 26g białka, oraz 49g tłuszczu. 319 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka russet, czosnek, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować boczek w dużym sosie patelni, aż tłuszcz renderuje i boczek zaczyna się chrupiące, o 7-10 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o protokół.Puree połowę fasoli w robocie kuchennym z niektórych bulionu kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać białe wino, śmietanę, mleko, bulion z kurczaka, boczek, fasolę, ziemniaki, tymianek i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż tarty ziemniak rozpuści się i pokrojone w kostkę ziemniaki jest miękka, o 30-40 protokół.Doprawić solą i pieprzem, wymieszać ze śmietaną i natką pietruszki i zdjąć z ognia.