Porchetta

Porchetta
Porchetta może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1113 kalorii, 98g białka, oraz 77 g tłuszczu. Mieszanka nasion kopru włoskiego, oliwy z oliwek, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń skórę z szynki, pozostawiając grubą warstwę tłuszczu. Używając 4-calowego noża do parowania, wykonaj nacięcia na całej szynce około 1 cala od siebie i tak głęboko, jak ostrze pójdzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
W moździerzu rozgnieść czosnek na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Dodać rozmaryn, 2 łyżeczki soli koszernej i nasiona kopru włoskiego i Funt, aż drobno zmiażdżone. Wymieszać z oliwą z oliwek i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4
Za pomocą pałeczki wciśnij 1/2 łyżeczki pasty czosnkowej głęboko w każde nacięcie. Pozostałą pastę pocierać na całej szynce. Ustaw stronę tłuszczu szynki do góry i, za pomocą noża, ocena tłuszczu 1/2 cala głębokości w wzór crosshatch. Zawiń szynkę w plastik i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieść szynkę w patelni do pieczenia, w której dobrze pasuje i doprowadz do temperatury pokojowej. Potrzyj szynkę dużą ilością koszernej soli i pieprzu. Szynkę pieczemy w piekarniku przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Soki z patelni i tłuszcz odcedzić do małego rondla; odcedzić tłuszcz. Włożyć szynkę do piekarnika i piec 3 godziny dłużej lub do momentu, aż będzie głęboko zarumieniona, a mięso będzie bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjmij patelnię z piekarnika. Łyżka soków z patelni i tłuszczu do małego rondla i ponownie odtłuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Niech pieczeń stać na 15 protokół.
10
Podgrzać soki, dodając trochę wody, jeśli smak jest zbyt silny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Pokrój chrupiący tłuszcz z wierzchu szynki, następnie pokrój szynkę i podawaj z chrupiącym tłuszczem i sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Zalecenie wina: ta świeża szynka wymaga czerwonego z wystarczającą ilością taniny, aby wyciąć tłustość mięsa i trochę ziemistości, aby echo kopru włoskiego i czosnku. To Barolo. Weźmy Michele Chiarlo Cerequio z 1993 roku lub Ceretto Bricco Rocche Brunate z 1993 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szynkaświeża Szynka
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia56
Magazyn