Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Porchetta może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 29g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 274 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, brzuch wieprzowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta.
Instrukcje
1
Łopatkę wieprzową marynować na oliwie z oliwek, czosnku, rozmarynu, szałwii. cytryna, sól i pieprz w torbie z zamkiem błyskawicznym w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Gałązki Rozmarynu
2
Wytnij ukośne linie krzyżujące się przez grubą stronę brzucha wieprzowego.Utwardzić stronę mięsa wieprzowego w brązowym cukrze, nasionach kopru włoskiego, nasionach koperku, płatkach czerwonej papryki, soli i pieprzu, zawinąć w folię i odstawić na noc do lodówki.Wyciągnij łopatkę wieprzową i brzuch z lodówki na godzinę przed planowanym rozpoczęciem pieczenia.Owinąć brzuch wieprzowy wokół ramienia z boku skóry i związać wszystko sznurkiem rzeźników.Piecz w rozgrzanym piekarniku 204° przez 30 minut, następnie zmniejsz temperaturę do250 i kontynuuj pieczenie, aż wieprzowina osiągnie temperaturę wewnętrzną140.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa
Koper Ogrodowy
Ramię
Brzuch Wieprzowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Odstawić porchettę na 30 minut przed wyrzeźbieniem.