Porchetta

Porchetta
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Porchetta może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 29g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 274 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, brzuch wieprzowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta.

Instrukcje

1
Łopatkę wieprzową marynować na oliwie z oliwek, czosnku, rozmarynu, szałwii. cytryna, sól i pieprz w torbie z zamkiem błyskawicznym w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
2
Wytnij ukośne linie krzyżujące się przez grubą stronę brzucha wieprzowego.Utwardzić stronę mięsa wieprzowego w brązowym cukrze, nasionach kopru włoskiego, nasionach koperku, płatkach czerwonej papryki, soli i pieprzu, zawinąć w folię i odstawić na noc do lodówki.Wyciągnij łopatkę wieprzową i brzuch z lodówki na godzinę przed planowanym rozpoczęciem pieczenia.Owinąć brzuch wieprzowy wokół ramienia z boku skóry i związać wszystko sznurkiem rzeźników.Piecz w rozgrzanym piekarniku 204° przez 30 minut, następnie zmniejsz temperaturę do250 i kontynuuj pieczenie, aż wieprzowina osiągnie temperaturę wewnętrzną140.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Odstawić porchettę na 30 minut przed wyrzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Magazyn