Por Vinaigrette z serem Burrata i musztardą

Por Vinaigrette z serem Burrata i musztardą
Por Vinaigrette z serem Burrata i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $2.6 za porcję. Mieszanka chleba wiejskiego, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pory Gotowane Na Parze W Musztardzie I Kaparze Vinaigrette, Grillowany Halibut I Pory Z Winegretem Musztardowym, oraz Pory gotowane na parze z musztardowo-Szalotkowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121°. Toast nasiona gorczycy na patelni nad mediumheat aż zacznie ciemnieć i pop, o 5 protokół; przenieść do miski i ostudzić.Zmiel nasiona do proszku w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
NasionaNasiona
TostyTosty
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić musztardę pełnoziarnistą, wino, olej i zmielone nasiona gorczycy w mediumbowl. Przyprawić musztardową powłokę solą iprzyprawić. Wrzucić kawałki chleba i powłokęduża miska do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
NasionaNasiona
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż chleb outon obramowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piecz kawałki chleba do wyschnięcia istary kolor, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny 15 minut. Całkowicie fajne. Używając masher, grubo zmiażdżyć chleb na prześcieradle. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Rewarm w 177° piekarnik 4 do 5 minut przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Umieścić pierwsze 3 składniki inmedium bowl. Stopniowo ubij w oleju. Seasonvinaigrette do smaku z solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 3 dni do przodu.Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej andrewhisk przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 232°.
2
Porów pokroić na półwytrzymale. Spłucz pod zimną wodą, aby usunąć wszelkie ziarna między warstwami; spuścić na ręcznikach papierowych. Ułóż pory, przyciąć bok w dół, w jednej warstwie w 13x9x2-cala szkła bakingdish.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WodaWoda
3
Zalać bulionem; skropić olejem. Top z gałązkami tymianku i plasterkami cytryny. Przykryj szczelnie folią, następnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
BulionBulion
CytrynaCytryna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec pory 35 minut. Discover; discardlemon.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec pory odkryte, aż bardzowstałe i rumiane, a płyn jest almostevaporated, o 50 protokół. Fajne 15minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać lub odstawić do 2 godzin
7
Ułożyć 2 pory na każdym talerzu; posypać winegretem, bułką tartą i natką pietruszki.Ułóż ser obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PorPor
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn