Por i Gruyere ciasto francuskie " Pizza
Por i Gruyere ciasto francuskie " Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ciasto francuskie, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta z ogolonymi szparagami i Gruyere ciasto francuskie, Ciasto francuskie z grzybami Ivo Trójkąty, oraz Kalarepa, Por I Gruyère Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu; dodać pory i gotować, aż zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 5-10 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Rozwałkuj ciasto lekko w prostokątny kształt, aby zmieścić się na matie silikonowej na blasze do pieczenia. Złóż krawędzie, aby utworzyć calową ramkę.
Pory rozłóż na blasze ciasta, a następnie polej serem.
Piec w temperaturze 400 stopni, aż ciasto będzie złociste, około 25-30 minut.
Ostudzić na 5 minut przed krojeniem kółkiem do pizzy.