Por & makrela Penne bake
Jeśli masz o 30 minut do spędzenia w kuchni, por & makrela Penne piec może być spektakularny pescatarian przepis do wypróbowania. To danie główne ma 1409 kalorii, 107g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na $8.6 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka kaparów, bułka tarta, penne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 135 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 98%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemon - y por Pesto Penne z groszkiem, Penne Beef Bake, oraz Pieczenie Kiełbasek Penne.
Instrukcje
Pory smażyć na maśle, aż będą bardzo miękkie, około 10-15 min. W międzyczasie zagotować makaron i podgrzać grill. Gdy pory są miękkie, wymieszać z crme frache, kapary i ryby.
Makaron odsączyć i wymieszać z sosem, doprawić do smaku, a następnie wszystko przełożyć do małego naczynia do pieczenia. Rozsypać z okruchów i grill, aż złoty i chrupiące.
Polecane wino: Pinot Grigio, Sparkling Rose, Viognier
Makrele można łączyć z Pinot Grigio, Sparkling rosé i Viognier. Silnie aromatyzowane, tłuste ryby, takie jak makrela, dobrze łączą się z tymi chrupiącymi winami białymi i winem musującym, nawet różowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.