Poręczne Placki Mięsne
Ten przepis służy 10 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, kiełbasa wieprzowa luzem, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pasztety Mięsne, Pasztety Mięsne, oraz Pasztety Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Dodać cebulę i czosnek; gotować do miękkości. Wymieszać natkę pietruszki, wodę, mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Rozgrzej się. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Na powierzchni z mąką wkleić 10 herbatników w 4-in. kółka. Top każdy z około 1/3 szklanki mieszanki mięsa. Pozostałe ciastka Pat na 5-in. okręgi i umieścić nad wypełnieniem; brzegi uszczelnić wodą. Nacisnąć krawędzie razem z widelcem zanurzonym w mące; przebić wierzch.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 12-14 minut lub do złotego koloru i nadzienie jest gorące.