Popękane-Pszeniczne Topknoty

Popękane-Pszeniczne Topknoty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać popękane-pszenicy Topknots spróbować. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 142 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, sól kuchenna, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 534 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, Spękane Zboże Pszeniczne, oraz Pęknięty Chleb Pszenny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem wrzącą gorącą wodę, bulgur i 1/2 łyżeczki soli kuchennej w małej misce i odstawić, aż bulgur będzie miękki, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podczas gdy bulgur moczy, podgrzać mleko z masłem w małym rondlu na małym ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszać razem drożdże, ciepłą wodę i miód w dużej misce i odstawić do pienienia, o 5 protokół. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać mąki i pozostałe 2 1/2 łyżeczki soli kuchennej do mieszaniny drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
DrożdżeDrożdże
5
Odcedzić kaszę bulgur na sicie, następnie wymieszać kaszę bulgur i mieszaninę mleka w mieszaninę mąki za pomocą drewnianej łyżki lub gumowej szpatułki, aż utworzy się lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzpatułkaSzpatułka
SitoSito
6
Wyłożyć ciasto na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść, odkurzając powierzchnię i ręce wystarczającą ilością mąki, aby ciasto nie przywierało, aż ciasto będzie elastyczne i prawie gładkie, od 6 do 8 minut. Uformuj ciasto w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Włożyć ciasto do naoliwionej dużej miski i obrócić do płaszcza. Przykryć miskę folią i ręcznikiem kuchennym i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż do podwojenia, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Rozwałkuj ciasto (nie zagniataj), a następnie podziel na połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
10
Połowę ciasta pokroić na 12 równych kawałków (pozostałą połowę przykryć folią).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Zwiń każdy kawałek w 12-calową linę z mąką ręce (powierzchnia mąki tylko wtedy, gdy ciasto jest lepkie). Wykonaj pętlę z każdą liną, owijając ją wokół palców jednej ręki, następnie zawiąż ciasto dwukrotnie przez pętlę, pozostawiając 1 Koniec na środku na górze i schując dolny koniec pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
12
Przenieść do blachy do pieczenia, układając rolki 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Zrób więcej rolek z pozostałym ciastem, przenosząc na drugi arkusz. Rolki przykryć ręcznikiem kuchennym (Nie ściereczką frotte)i odstawić w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż do podwojenia, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
14
Rozgrzej piekarnik do 191° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Wałki pędzla umyć jajkiem i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
RolkaRolka
JajkoJajko
16
Piec rolki, przełączanie pozycji arkuszy w połowie, aż złoty kolor brązowy, 20 do 25 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Przenieś rolki do stojaka, aby ostygły co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
Rolki są najlepsze w dniu, w którym są wykonane, ale można je zamrozić (całkowicie schłodzić, a następnie dobrze owinąć)1 miesiąc. Rozmrozić, następnie podgrzać na blasze do pieczenia w piekarniku 177°, aż do ogrzania, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W534 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn