Popękana Musztarda Z Czarnego Pieprzu
Pęknięty czarny pieprz musztarda jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 1 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nasiona gorczycy, sól, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cracked Peppercorn Crusted hamburgery z koperkiem ogórek Aioli, Filet Mignon z sosem pieprzowo-musztardowym, oraz Cracked Black Pepper-Shrimp Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić nasiona gorczycy w młynku do przypraw lub młynku do kawy i przetwarzać do drobno zmielonego.
Musztardę i ocet połączyć w misce i wymieszać. Pozostawić mieszaninę na 15 minut.
Umieścić wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Łyżka musztardy do wysterylizowanego słoika, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 tydzień przed użyciem.
Musztarda będzie przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 6 miesięcy po otwarciu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;