Popovers z masłem brzoskwiniowym
Popovers z masłem brzoskwiniowym to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku pomarańczowego, soli, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Popovers z masłem Truskawkowym, Popovers z masłem Truskawkowym, oraz Popovers z masłem cynamonowym.
Instrukcje
W misce ubijamy jajka i mleko.
Dodaj mąkę, sól i cukier i ubijaj, aby dobrze się zmiksować.
Wlać roztopione masło. Nasmaruj 2 patelnie mini muffin lub 1 formę popover. Napełnij kubki do połowy ciasta.
Piec w temperaturze 450 stopni przez 10 minut, a następnie przekręcić piekarnik do 350 stopni i piec przez kolejne 10 do 15 minut, aż do puffed i złoty kolor. Będą puste w środku.
Masło brzoskwiniowe: w małym rondlu zagotuj brzoskwinie, sok pomarańczowy i cukier. Zmniejsz ogień i kontynuuj gotowanie, aż brzoskwinie będą miękkie i ugotowane do konsystencji dżemu.
Ochłoń. W misce, za pomocą drewnianej łyżki, mieszamy masło z gotowanymi brzoskwiniami, tworząc masło "złożone". Schłodzić w ceramicznym garnku, aż będzie gotowy do użycia i lekko zmiękczyć podczas podawania.