Popcorn Waniliowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre? Popcorn waniliowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wanilię, olej kukurydziany, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 54 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką wynik 9%, to danie jest improwizowane. Spróbuj Popcorn Waniliowy, Ciepły Popcorn Waniliowy, oraz Vanilla Caramel Popcorn Pops podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej kukurydziany w dużym garnku na średnim lub wysokim ogniu przez minutę.
Dodaj do oleju jedno ziarno popcornu. Gdy jądro wyskoczy, wlej pozostały popcorn i fasolkę waniliową.
Nałóż pokrywkę na garnek i delikatnie potrząśnij, aż kukurydza zacznie pękać. Wstrząsnąć energicznie, aż popping ustąpi.
Zdjąć z ognia i wlać do dużej miski.
Usuń wanilię z kukurydzy. Zeskrobać nasiona z fasoli waniliowej i wymieszać z cukrem. Wymieszaj cukier, sól i roztopione masło z kukurydzą, aż do równomiernego oblania i podawaj.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Popcorn świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przekąsek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino musujące różowe z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Ruffino Sparkling Rose]()
Ruffino Sparkling Rose
Ruffino Sparkling Rosé jest świeże i pachnące z nutami truskawek i lekkimi nutami płatków róż. Na podniebieniu to wino ma eleganckie bąbelki i orzeźwiającą kwasowość, oferując kuszące smaki delikatnych czerwonych jagód i białych owoców, które utrzymują się przez wykończenie.Ruffino musujące różowe jest przyjemne jako aperitif, ale także jako towarzysz jedzenia, dobrze komponując się z różnymi potrawami, w tym z grillowaną rybą, pieczonym kurczakiem i mieszanymi sałatkami zielonymi.