Popcorn tex-mex
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, popcorn Tex-Mex może być wspaniałym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, lakto ovo-wegetariańskim i wegańskim, który warto wypróbować. Za 5 centów za porcję otrzymasz przystawkę na 16 osób. Jedna porcja zawiera 43 kalorie , 1 g białka i 3 g tłuszczu . 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to amerykańskie danie. Mieszanka papryki, czosnku w proszku, nasion kminku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 9% . Ten wynik jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Popcorn Tex Mex , Burger Tex-Mex i Bake Tex Mex .
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu ugotuj ziarna popcornu, olej i nasiona kminku, aż olej zacznie skwierczeć. Przykryj i potrząsaj przez 2-3 minuty lub do momentu, aż popcorn przestanie strzelać.
Przełożyć do dużego naczynia; spryskaj sprayem o smaku masła.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać do pokrycia. Kontynuuj spryskiwanie i rzucanie, aż popcorn zostanie pokryty.