Pop-Sta Pasta Bar z trzema sosami

Pop-Sta Pasta Bar z trzema sosami
Pop-Sta Pasta Bar z trzema sosami wymaga około 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 915 kalorii, 34g białka, oraz 40g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za $3.53 za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś białe wino, masło, pietruszkę płaską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wegański Pieczeń Z Sosami Do Makaronu Mezzetta, Sałatka z grillowanej brzoskwini Pop-Pop, oraz Najlepsze sosy do wołowiny.

Instrukcje

1
Umieść duży garnek wody, aby zagotować penne. Posolić wrzącą wodę i ugotować penne do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W robocie kuchennym połącz pietruszkę, pignoli, czosnek. Przetwarzaj i przesyłaj strumieniowo w około 1/4 szklanki evoo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Usuń pastę z pietruszki do dużej miski. Dodaj pieprz i starty ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj pozostałe evoo, wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
5
Podgrzej średni garnek na kuchence na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, czosnek i cebulę do sosu pomidorowo-bazyliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Gotuj cebulę z czosnkiem powoli przez 15 minut, uważaj, aby nie przyrumienić cebuli-po prostu miej oko na czapkę i często mieszaj cebulę. Po 15 minutach dodaj pomidory i podgrzej do rozgrzanych pomidorów. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj bazylię i zwiędnij do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Usuń sos z ognia. Gdy będziesz gotowy do podania, umieść sos na dnie dużej miski, aby wrzucić gorący makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
W drugim średnim garnku na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj mąkę i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
11
Ubij w winie, zmniejsz od 15 do 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
12
Ubij w magazynie, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
13
Dodaj szałwię, a następnie kawałki sera. Mieszaj, aż ser rozpuści się w sosie. Dusić na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
14
Umieść 1/3 odsączonego makaronu w misce z pesto, 1/3 z sosem pomidorowo-bazyliowym i 1/3 w innym naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Połącz makaron z pesto, a następnie obtocz i wrzuć drugą miskę makaronu z czerwonym sosem, do ostatniej miski polej makaron sosem gorgonzola i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Podawaj trzy makarony w stylu rodzinnym lub w formie bufetu, natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn