Pop-Open małże z sosem Chrzanowo-Tabasco
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, chrzan, małże i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pop-Open małże z sosem Chrzanowo-Tabasco, Hamburgery z otwartą twarzą w sosie chrzanowym i fasolką szparagową, oraz Open Faced Clams Casino.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małej misce zmiksuj masło z chrzanem, Tabasco, skórką z cytryny, sokiem z cytryny i pimentn de la Vera. Doprawić solą.
Ułóż małże na dużym ogniu i grill, aż pop otworzyć, o 25 sekund. Używając szczypiec, ostrożnie obróć małże, aby Strona mięsa była w dół. Grilluj przez około 20 sekund dłużej, aż soki z małży zaczną się gotować.
Przełóż małże do miski. 1/2 łyżeczki sosu Chrzanowo-Tabasco i podawać z pieczywem z grilla.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.