Poncz z płatków malinowo-różowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj ponczu malinowego i różowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 64 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, Syrop z płatków róży, kostki lodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sorbet Z Płatków Róży, Miód Z Płatków Róży, oraz Płatek Róży Granola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sok i wodę gazowaną do dużej miski ponczu.
Stopniowo mieszaj syrop, regularnie smakując, aż osiągniesz pożądaną słodycz i zapach. Przechowywać w lodówce, aż nadszedł czas, aby służyć.
Tuż przed podaniem, wymieszać z lodem i rozsypać maliny i kwiaty na wierzchu.
Syrop z płatków róży znajdziesz w sklepach z żywnością etniczną (lub online w Kalustyans)-to głęboki, czerwony płyn powszechnie podawany we wschodniej części Morza Śródziemnego. W przypadku szybkich napojów wymieszaj go z sodą lub mlekiem. Pamiętaj jednak, aby nie mylić tego syropu z wodą różaną. Jeśli zamierzasz używać kwiatów do dekoracji w ponczu, upewnij się, że są jadalne i nie są traktowane pestycydami. Większość dobrych sklepów z produktami będzie zaopatrywać się w chryzantemy i storczyki—oba są dobre dla słodkich potraw. Jadalne fiołki i różowe róże można znaleźć w niektórych kwiaciarniach lub na rynkach rolnych.