Poncz Rumowy Z Pomarańczową Bazylią

Poncz Rumowy Z Pomarańczową Bazylią
Pomarańczowa bazylia rumowy Poncz jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Mieszanka luźnych liści bazylii, sok z limonki, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Poncz Ananasowy Pomarańczowy, oraz Wormy Orange Punch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku umieścić cukier i wodę. Doprowadzić do delikatnego wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby pomóc rozpuścić cukier. Po rozpuszczeniu cukru wyjąć Syrop z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj liście bazylii do rondla. Pozostaw syrop na co najmniej 1 godzinę przed przecedzeniem przez sito o drobnych oczkach. Wyrzucić liście bazylii. Przechowywać syrop w szczelnym pojemniku i umieścić w lodówce do momentu użycia. Syrop będzie przechowywany w lodówce przez kilka tygodni.Koktajl: w dużym dzbanku połącz syrop bazyliowy, rum, plastry pomarańczy i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Pozostawić mieszaninę na około godzinę, aby smaki mogły się połączyć.Tuż przed podaniem dodaj liście bazylii do pitcher.To
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
4
Podawać: napełnij szklankę świąteczną kostkami lodu i wlej do szklanki około 6 uncji mieszaniny rumu. Doprawić wodą sodową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Udekoruj gałązkami bazylii, plastrów pomarańczy lub limonki zgodnie z własnymi preferencjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn