Poncz Kawowo-Ajerkoniasty
Poncz kawowo-Ajerkoniasty to bezglutenowe napój. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kahlúa, mocno brązowy cukier, granulki kawy rozpuszczalnej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Ajerkoniak-Poncz Kawowy, Poncz Z Ajerkoniakiem, oraz Najlepszy Poncz Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubijaj z małą prędkością miksera elektrycznego, aż granulki kawy rozpuszczą się. Wymieszać z brandy i Kahla; schłodzić 1 do 2 godzin.
Połącz śmietanę do ubijania, cukier puder i wanilię; ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić bitą śmietanę na poncz; posypać lekko dodatkowym cynamonem.