Poncz Karola Dickensa

Poncz Karola Dickensa
Poncz Karola Dickensa to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jamajski rum, cukier demerara, cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Drinking with Charles Dickens - palący biskup, Papa Charles' Sweet Potato Pie, oraz Charles ' Country Pan Fried Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając obieraczki do warzyw lub noża do parkowania, obierz trzy cytryny, uważając, aby usunąć tylko żółtą skórkę, a nie gorzki biały pestkę. Obrane cytryny sok i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
W żeliwnym garnku umieść Skórki, cukier, rum i koniak.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Za pomocą długiej łyżki wyjąć część rumu z garnka i zapalić zapałką. Podczas gdy jest płonący, ostrożnie wlej płonący Likier z łyżki do garnka, zapalając wszystkie duchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Pozostawić do palenia przez trzy lub cztery minuty, a następnie zgasić, przykrywając garnek szczelną pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Do wygaszonej mieszanki spirytus-cukier-skórka dodaj zarezerwowany sok z cytryny i wrzącą wodę. Dobrze wymieszać, przykryć i odstawić na pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Zdjąć pokrywkę, ponownie wymieszać i posmakować. W razie potrzeby wyreguluj słodycz cukrem lub wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Umieść garnek, przykryty, na palniku i gotuj na wolnym ogniu przez piętnaście minut. W tym momencie możesz natychmiast podać poncz jako gorący napój, ale usuń skórki cytrynowe, jeśli spodziewasz się, że poncz będzie leżał dłużej niż dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Alternatywnie, możesz pozwolić ponczowi ostygnąć do temperatury pokojowej i podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn