Poncz Cytrusowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj ponczu cytrusowego. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, sok ananasowy, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu napój. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Poncz Cytrusowy, Poncz Cytrusowy, oraz Poncz Z Cytrusowej Herbaty.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; przykryć i schłodzić.
Aby podać, wymieszać z napojem gazowanym.
Podawać natychmiast nad lodem.
W razie potrzeby udekorować plasterkami limonki.
Wskazówka: jeśli masz imprezę, połącz wszystkie soki i wodę dzień lub dwa przed i przechowywać w lodówce. Wymieszaj gazowany napój tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD]()
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.