Poncz cukrowy
Jeśli masz około 10 minut , aby spędzić w kuchni, Candy Cane Punch może być znakomitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i przyjaznym dla FODMAP, który warto wypróbować. Za 1,05 dolara za porcję otrzymujesz napój dla 14 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 451 kalorii . Udaj się do sklepu i kup cukrowe laski, lody miętowe, napój cytrynowo-limonkowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Boże Narodzenie . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie jest raczej kiepskie. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Divine Christmas Candy Cane Cookies , Candy Cane Chocolate Marshmallows i Candy Cane Chocolate Ice Cream .
Instrukcje
W dużym rondlu rozpuść galaretkę z 2 szklankami napoju gazowanego. Schłodź galaretkę i pozostały napój. Tuż przed podaniem włóż 6 szklanek lodów do miski na poncz. Delikatnie wmieszaj galaretkę.
Dodawaj resztę lodów gałką.
Jeśli chcesz, udekoruj laskami cukrowymi.