Ponche-de-Creme (Poncz ze śmietaną)
Trinidad ' s Ponche-de-Creme (Poncz ze śmietaną) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 895 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.12 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka rumu, skórki z limonki, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Ponche Creme, Ponche-Chilijski Poncz Żurawinowy, oraz Ponche Navideño-Meksykański Świąteczny Poncz Owocowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka i skórkę z limonki za pomocą miksera elektrycznego, aż będą lekkie i puszyste. Stopniowo wlać skondensowane mleko, kontynuując mieszanie, a następnie wlać odparowane mleko.
Wymieszać z rumem i bittersem i posypać gałką muszkatołową.
Przelać do butelki i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Podawać na kruszonym lodzie.