Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pomysły w żywności makaron i ser spróbować. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1278 kalorii. Ten przepis służy 4. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą bułkę tartą, ser parmigiano, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Army & Lou ' s Soul Food makaron i ser, oraz Smukły makaron z serem - wygodny makijaż żywności dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż makaron do dużej miski i przykryj wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Niech makaron moczyć przez godzinę, mieszając od czasu do czasu; następnie odcedzić i użyć w następujący sposób. Skończy gotować w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
3
Włącz brojlery na niskim poziomie. Masło 3-ćwiartka naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Umieść masło, odparowane mleko, sól i cayenne w garnku 3-quart na średnim ogniu. Gdy masło jest stopiony i mleko jest tylko na parze, powoli mieszać w sery Cheddar i Jack, garść po garści, aż są one zarówno włączone i równomiernie stopiony. Gdy sos jest gotowy, wymieszać z namoczonym makaronem i gotować na średnim ogniu przez 10 minut. Makaron wchłonie trochę sosu i mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Starty Odtłuszczony Cheddar
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
(65 Ciasteczek)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadzić. W małej misce, połączyć bułkę tartą i ser Parmigiano; posypać je na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
6
Skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)
7
Umieść patelnię na środkowym stojaku piekarnika, wyśrodkowany pod brojlerem i smażyć makaron przez 5 minut. Gdy polewa jest złoty brąz, wyjąć makaron z piekarnika i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)