Napompowana Sałatka Cezar jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz produkt jajeczny, ząbek czosnku, grzanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Napompowana sałatka z kapusty z sosem hummusowym, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dressingu, ubić wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze elektrycznym, aż będzie gładka (lub ubijać w małej misce, aż będzie kremowa); odstawić. Do sałatki, miejsce romaine, grzanki, i jajka w bardzo dużej salaterce, dodać dressing, i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego