Pompano w woreczku foliowym
Pompano w foliowej torbie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, oliwę z oliwek, filety pompano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pompano Buster, Pinangat na Pompano, oraz Pompano marynowane z trawy cytrynowej z sosem zanurzeniowym.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i marchew, i smażyć 3 protokół.
Dodaj seler, por, czosnek, sól i 1/2 łyżeczki kreolskiej przyprawy; smażyć 5 minut.
Dodaj wino, sok z cytryny i tymianek. Gotować 2 protokół lub aż lekko zgęstnieje.
Wytnij 6 prostokątów folii (18 x 12 cali).
Środek pędzla każdego arkusza z oliwą z oliwek.
Umieścić 1 filet na środku każdego arkusza i posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżeczkami kreolskiej przyprawy. Podzielić mieszankę cebuli równomiernie na filety. Polej każdy filet 1 łyżką pozostałego masła. Złożyć folię na pół na każdym filecie, tworząc opakowanie; zacisnąć krawędzie, aby szczelnie zamknąć.
Pakiety grillowe na stojaku grillowym, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (300 do 35