Pompano marynowane z trawy cytrynowej z sosem zanurzeniowym

Pompano marynowane z trawy cytrynowej z sosem zanurzeniowym
Marynowane z trawy cytrynowej Pompano z sosem zanurzeniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka szalotki-białka, pieprz, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki wieprzowe z trawy cytrynowej z wietnamskim sosem do maczania, Paszteciki Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej Z Wietnamskim Sosem Do Maczania, oraz Trawa cytrynowa - Kurczak z kolendrą w sosie miodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj sok z limonki z sosem rybnym, chiles i cukrem, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W mini procesorze przecier czosnek, białka scallion, trawa cytrynowa, łodygi kolendry, cukier, sok z limonki, sól i pieprz do pasty. Przetrzyj pastę po całym pompano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Eliksir GEliksir G
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieścić rybę na talerzu, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Zeskrobać marynatę z ryby. W dużej, nieprzywierającej patelni rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj rybę, skórkę w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż skóra będzie chrupiąca, o 3 protokół. Włącz filety, obniżyć ciepło do umiarkowanego i gotować, aż tylko nieprzezroczyste w całym, o 2 minuty dłużej; przenieść do płyt, strona skóry do góry, i udekorować zieleni scallion i gałązki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Podawać z limonkami i sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn