Pomidory ze szpinakiem pani B
Pani B pomidory szpinak-Topped może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidory Ze Szpinakiem, Ciasto Polenta z Podsmażonymi pomidorami, szpinakiem i gotowanym jajkiem, oraz Pomidory Grillowane Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać ścięte boki połówek pomidorów solą, a ścięte boki położyć na papierowych ręcznikach na 15 minut, aby osuszyć.
Umieść zamrożony szpinak, wodę i granulki bulionu z kurczaka w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i dusić, aż szpinak będzie miękki, 8 do 12 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść pomidory, pokrój boki w górę, w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x12 cali.
Wymieszaj razem szpinak, 1/3 szklanki parmezanu, farsz kukurydziany mix, stopione masło, jajko, cebula, czosnek, i czarny pieprz w misce, aż dokładnie połączone. Usypać mieszaninę na pokrojonych połówkach pomidorów.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez i gorące, o 15 protokół.
Posypać każdy pomidor z około 1 łyżeczką parmezanu, powrót do piekarnika, i piec, aż polewa zbrązowieje, o 5 Więcej minut.