Pomidory z marokańskim farszem rybnym

Pomidory z marokańskim farszem rybnym
Pomidory z marokańskim farszem rybnym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.57 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kolendrę, sok z cytryny, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosta ryba z grilla z marokańskimi pomidorami przyprawionymi, Marokański Tagine Rybny Z Pomidorami, Oliwkami I Konserwowanymi Cytrynami, oraz Proste Kolacje: Czerwony Lucjan W Stylu Marokańskim Tagine (Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij górną trzecią każdego pomidora, wyjmij nasiona i miąższ nożem grejpfrutowym, pozostawiając skorupki o grubości 1/3 cala i zarezerwuj wierzchołki i miąższ do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Posypać wnętrzności pomidorów solą i odwrócić pomidory na stojaku, aby osuszyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
W patelni non-stick ciepła 1 łyżka oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palenie i w nim smażyć scrod przez 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj wino na patelni i gotować ryby, pokryte, na umiarkowanie małym ogniu przez 3 do 6 protokół, lub aż po prostu płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól rybie ostygnąć. Rybę wsypać do miski i wymieszać z zachowaną skórką cytrynową i solanką, kolendrą, sokiem z cytryny i 2 łyżkami pozostałego oleju. Podzielić mieszaninę między skorupki pomidora i skropić ją pozostałą 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
W naczyniu do pieczenia tylko wystarczająco duże, aby utrzymać cytryny w jednej warstwie wrzucić cytryny z solą, wlać tyle soku z cytryny na nich po prostu przykryć je, i piec cytryny, pokryte, w nagrzanym piekarniku 93°, mieszając od czasu do czasu, przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Niech cytryny ostygną i przenieść je z solanką do hermetycznego pojemnika. Konserwowane cytryny są przechowywane, przykryte i schłodzone, przez czas nieokreślony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn