Pomidory wolno gotowane
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego repertuaru, wolno gotowane pomidory mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 86 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Przepis ten zachwycił 258 osób. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winorośli, ząbki czosnku, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Super wolno gotowane pomidory, Placki kukurydziane z wolno gotowanymi pomidorami, oraz Wolno gotowane jagnięce golonki i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Może być wykonane do 2 dni wcześniej.
Piekarnik nagrzać do 120C / wentylator 100C / Gaz . Pomidory przekrój na pół i umieść, pokrojone bokiem do góry, na patelni do pieczenia. Ząbki czosnku obrać i pokroić bardzo cienko na plastry. Na każdy pomidor nakładamy plaster, doprawiamy i rozsypujemy liście tymianku lub rozmarynu.
Każdy z nich posypujemy octem po sherry, następnie octem balsamicznym i na koniec oliwą z oliwek.
Piec przez 2-3 godziny, aż będzie miękka i lekko wysuszona.