Pomidory wolno gotowane

Pomidory wolno gotowane
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego repertuaru, wolno gotowane pomidory mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 86 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Przepis ten zachwycił 258 osób. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winorośli, ząbki czosnku, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Super wolno gotowane pomidory, Placki kukurydziane z wolno gotowanymi pomidorami, oraz Wolno gotowane jagnięce golonki i pomidory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Może być wykonane do 2 dni wcześniej.
2
Piekarnik nagrzać do 120C / wentylator 100C / Gaz . Pomidory przekrój na pół i umieść, pokrojone bokiem do góry, na patelni do pieczenia. Ząbki czosnku obrać i pokroić bardzo cienko na plastry. Na każdy pomidor nakładamy plaster, doprawiamy i rozsypujemy liście tymianku lub rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Każdy z nich posypujemy octem po sherry, następnie octem balsamicznym i na koniec oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Ocet SherryOcet Sherry
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Piec przez 2-3 godziny, aż będzie miękka i lekko wysuszona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć i ostudzić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn