Pomidory pieczone na patelni z ziołami

Pomidory pieczone na patelni z ziołami
Pomidory pieczone na patelni z ziołami mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oregano, sól, wielobarwne pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni, Pan pieczone pomidory z ziołami, oraz Spaghetti Z Pieczonymi Pomidorami I Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj pomidory; gotować 3 do 4 minut lub aż pomidory zaczną pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 łyżeczkę oleju i pozostałe składniki, delikatnie podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Odstawić 5 minut.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn