Pomidory Pesto

Pomidory Pesto
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przyprawa? Pomidory Pesto może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 109 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz parmezan, zakupione pesto, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella, Pomidory pieczone z Pesto, oraz Pomidory Nadziewane Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory pokroić na pół, a ze środka każdej połowy wyjąć około łyżki miąższu. Napełnij kieszeń pesto i obficie posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Połówki pomidorów umieścić w dobrze naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bąbelki, i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn