Pomidory Pesto
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przyprawa? Pomidory Pesto może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 109 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz parmezan, zakupione pesto, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella, Pomidory pieczone z Pesto, oraz Pomidory Nadziewane Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pomidory pokroić na pół, a ze środka każdej połowy wyjąć około łyżki miąższu. Napełnij kieszeń pesto i obficie posyp serem.
Połówki pomidorów umieścić w dobrze naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bąbelki, i lekko rumiane.