Pomidory Nadziewane Ziołami
Pomidory nadziewane ziołami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. Mieszanka masła, provolone, bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pomidory Nadziewane Ziołami, Ziołowy Kuskus Nadziewane Pomidory, oraz Pomidory Nadziewane Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pomidory przeciąć na pół, poziomo. Użyj małej łyżki, aby delikatnie wydrążyć wnętrze pomidorów, odrzucając nasiona i rezerwując miąższ i uważając, aby nie przebić zewnętrznej powłoki. Posiekaj zarezerwowaną miąższ i włóż do średniej miski.
Dodać pietruszkę, bułkę tartą, ser i pieprz i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Połówki pomidorów umieścić w masłowym naczyniu żaroodpornym i wypełnić mieszaniną okruchów chleba.
Wierzch pomidorów skropić oliwą z oliwek.
Piec, aż topy są rumiane, o 20 protokół.