Pomidory nadziewane ryżem i wołowiną mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, ryżu instant, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Nadziewane pomidory z ryżem, Pomidory Nadziewane Ryżem, oraz Pomidory faszerowane ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Z pomidorów pokroić wierzchołki i miąższ wyjąć; miąższ przenieść do miski i posiekać. Rezerwować wierzchołki pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu, wlać ryż i przykryć patelnię; odstawić, aż ryż wchłonie wodę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Ugotowany ryż, cebulę, czosnek, sól czosnkową i czarny pieprz wymieszać z mieloną wołowiną; dodać miąższ pomidorowy i sos pomidorowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sos Pomidorowy
Ryż Gotowany
Sól Czosnkowa
Mielona Wołowina
Czosnek
Pomidor
Cebula
6
Wydrążone pomidory przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia i napełnić każdy pomidor mieszanką mielonej wołowiny. W razie potrzeby umieść pomidory z powrotem na nadziewanych pomidorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Wlej sok pomidorowy na wypełnione pomidory, aby uzyskać dodatkową soczystość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomidorowy
Pomidor
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pomidory będą miękkie i nadzienie będzie gorące, około 20 minut.