Pomidory i karczochy oregano
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i laktoovo-wegetariańskich do swojej skrzynki z przepisami, Tomatoes and Artichokes Oreganata może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,14 USD za porcję. Ta przystawka ma 79 kalorii , 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, liści pietruszki, serc karczochów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj Cod and Potato Oreganata , Macaroni Pasta with Fresh Tomatoes, Zucchini and Karczochies i Chicken Piccata with Karczochy , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj posiekany czosnek i smaż przez 1 minutę.
Dodaj pomidory, serca karczochów i mieszankę włoskiego dressingu.
Podgrzewaj dokładnie, około 4 do 5 minut.
Dodaj oregano i ocet balsamiczny i gotuj przez kolejną 1 minutę.
Udekoruj natką pietruszki i podawaj.